Coacherna hos oss är de som utbildar och stöttar våra medarbetare, och blivande Davvero-konsulter, i deras utveckling. Här berättar Victor vad hans jobb som coach och mentor går ut på samt vad man jobbar med innan man blir konsult.

Hur kommer du som coach och mentor hjälpa mig att utvecklas inom jobbet?

Jag kommer ge dig de rätta verktygen så att du kan arbeta med att förmedla tjänster till både företag och privatkunder. Sen är det viktigt att känna glädje på jobbet och att man trivs på sin arbetsplats. Jag tror att man lär sig mer och gör ett bättre arbete ifall man verkligen har kul på jobbet, så det är något jag vill plocka fram hos alla individer. Glädje ger motivation.

Vilka utbildningar kommer jag att få/vad kommer jag att få lära mig?

Du kommer att få en säljteknikutbildning, produktutbildning och även gå som trainee under en upplärningsperiod bakom andra kollegor. Vi arbetar mycket med uppföljning på individnivå där vi går på djupet i varje individs utveckling och hittar utvecklingsområden. Vi arbetar ständigt med förbättring och givetvis så förstärker vi också de positiva områdena hos varje individ. Det är viktigt att använda sig av verktygen man är duktig med.

Vad kommer jag jobba med innan jag blir Davvero-konsult?

Vi arbetar med några av Sveriges största uppdragsgivare inom bank, försäkring och telekom så det finns många olika projekt att utvecklas på. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats så förhoppningsvis får du prova på ett par uppdrag under upplärningen innan du är en färdig Davvero-konsult!

Vem är du som coachar mig?

Jag heter Victor Morsing och är 26 år gammal, uppvuxen i en annan del av Köping men flyttade i tidiga ungdomsår till Västerås och sedan vidare till Stockholm. Började på detta jobb för lite mer än fem år sedan. Till vardags sjunger jag och skriver musik i ett musikprojekt som heter ”Victor och Natten”.

VictorM