Vi söker efter dig

Vi söker efter dig som är – eller vill bli – vass på kundservice, försäljning eller IT och tillsammans med oss vill göra en karriärresa. Vår idé är enkel: På Davvero tränas och utbildas du i verkliga projekt innan du tar nästa steg. När du redo att ta klivet ut i affärsvärlden och fortsätta utveckla dina färdigheter hjälper dig vidare till din nästa arbetsgivare.

Är du beredd att ta nya karriärsteg?

Vill du göra resan tillsammans med oss och andra drivna kollegor?

 Karriärresan i tre snabba steg:

  1. Genom jobb, utbildning och coachning får du kunskap och kompetens för att kunna jobba som Davvero-konsult.
  2. Konsultjobb ute hos någon av våra spännande uppdragsgivare.
  3. Ditt nästa karriärsteg: Uppdragsgivaren tar över din anställning och du fortsätter din resa.

Karriär genom oss

Är du intresserad av att göra karriär är Davvero din språngbräda ut till några av landets främsta arbetsgivare. Davvero är det enda bemanningsföretaget där du får möjlighet att lära dig och praktiskt träna och utveckla dina färdigheter inom service, försäljning och IT innan du tar klivet vidare i karriären.

De mest ambitiösa medarbetarna trivs hos de företag som har motsvarande inneboende kultur. Det innebär att vårt jobb i hög utsträckning handlar om att hitta seriösa uppdragsgivare som har en hög ambition för att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara nästa arbetsplats. Och för att kunna erbjuda våra uppdragsgivare bästa tänkbara medarbetare. Vi har kollektivavtal och ger alla våra anställda en trygg fast lön från dag ett.

Träffa Viktoria som började sin karriär hos oss här.

Victor berättar hur han som coach ger dig verktyg för att lyckas som konsult här.

Exempel på tjänster vi erbjuder: Handläggare, kundservicemedarbetare, säljare, key account manager, IT-support, helpdesk. Vi finns inom branscher som bank, försäkring, telekom och energi.

Vår företagskultur

Hos oss kommer dina kollegor att vara unga, drivna personer som liksom du är motiverade att göra karriär. Det här är arbetsplatsen där du kan skapa ett nytt kontaktnät för livet.

Du kommer att jobba nära våra kunniga team leaders som erbjuder dig personlig coachning för att just dina egenskaper ska få komma till sin rätt. Tillsammans bygger vi Davveros ledord träning ger färdighet.

Vi erbjuder dig en plats hos oss i våra centrala lokaler i Stockholm, Västerås och Boden.

Välkommen till Davvero!