Hälsning från grundarna

Hos oss lär sig medarbetarna service och kommunikation – men framförallt lär de sig att lära. I en värld som ställer allt högre krav på självständighet och initiativförmåga är detta något som värderas högt av arbetsgivare oavsett vad man ska arbeta med. De som jobbar på Davvero är mer engagerade och motiverade än andra. På Davvero jobbar människor som redan är i framtiden. Och som har en tydlig riktning in i den.

Johan Talenti och Stefan Lundgren
Grundare

Hur allt började

Entreprenörerna bakom Davvero grundade 1998 Silentium. Våren 2014 startade de Davvero, en företagsidé som väcktes eftersom de hade svårt att hitta ett bemanningsföretag som lyckades leverera praktiskt tränad personal inom kundservice, försäljning eller IT. Davvero är Sveriges första bemannings- och rekryteringsföretag inom kundservice, försäljning och IT som endast erbjuder praktiskt tränad personal. Detta är möjligt genom att Davvero inte bara rekryterar duktiga unga människor, vilket många andra bemanningsföretag också gör. Personalen sätts också i arbete internt innan de får ta plats ute hos kund. På Davvero får man gärna träna länge innan man tar klivet vidare i karriären. Träning ger färdighet.

Våra kärnvärden

Människor med entusiasm söker sig dit där andra med ambitioner finns vilket skapar en nyfikenhet att tillsammans lära eftersom ingen föds med kunskap då den skapas genom erfarenheter.