Vår idé är enkel

På Davvero jobbar du som har yrkeskunskap plus social kompetens. Det betyder att din sociala kompetens, precis som din formella yrkeskunskap är viktig. Vilken inverkan den sociala kompetensen har beror på vad du arbetar med, men den har alltid betydelse. Vi finns för dig som arbetar med – eller vill arbeta med – kundservice/försäljning, IT eller kontor/administration och som tillsammans med oss vill göra karriär.

Vill du göra resan tillsammans med oss och andra drivna kollegor?

DIN VÄG – VÅRT MÅL

Vi lyssnar på vart du vill, vad du kan på och vart du trivs. Utefter det presenterar vi tjänster som passar just dig. Vare sig du är i början av din karriär eller har kommit en bit på vägen är det viktigaste för oss att du hamnar där du trivs och vill stanna.

Davvero som arbetsgivare

Davvero är din språngbräda till att göra karriär ute hos några av landets främsta arbetsgivare. Davvero är bemanningsföretaget där du får möjlighet att använda och utveckla dina färdigheter inom kundservice/försäljning, IT eller kontor/administration.

De mest engagerade medarbetarna trivs hos de företag som har motsvarande kultur. Det innebär att vårt jobb handlar om att hitta seriösa uppdragsgivare som har värderingar som matchar våra konsulters. Därmed erbjuder vi våra konsulter deras bästa tänkbara arbetsplats. Och vi kan erbjuda våra uppdragsgivare deras bästa tänkbara medarbetare.

Genom oss hamnar du på rätt arbetsplats – där du trivs, motiveras och får möjlighet att utvecklas.

Våra värderingar

Hos oss kommer dina kollegor att vara unga, drivna personer som liksom du också är motiverade att göra karriär och att ha roligt. Det här är arbetsplatsen där du kan skapa ett nytt kontaktnät för livet.

För oss är det lika viktigt att du trivs med det du gör som med dina kollegor. Vi lägger därför stor vikt vid vad som passar dig och vad du vill ha för att må bra.

Personliga
Här är vi jordnära, lättsamma och tar hand om varandra

Engagerade
Ingen nöjer sig, vi hjälps åt och lär av varandra

Omtänksamma
Vi respekterar varandra, litar på varandra och uppför oss professionellt mot alla vi möter

Tillsammans bygger vi Davvero!